Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Skip to main content

Fabrizio Vella Rosso Organico

2.800 kr.

UPPRUNI: Ítalía – Sikiley. Árg 2022
TEGUND: Rauðvín, þurrt. Náttúruvín
BRAGÐLÝSING: Náttúrulegt, ferskt og ósíjað vín sem er flókið í nefi, kryddað og stútfullt af lakkrís, súkkulaði og dökkum ávöxtum. Stökkt og þægilegt í munni. Parast vel með Steik, villibráð og ostum.
NÆRINGAUPPLÝSINGAR (125 ML)
STYRKLEIKI
12,5%
KALORÍUR: 87
SYKUR: 0 gr.
KOLVETNI: 0 gr.
LÍFRÆNT, VEGAN, GLÚTENLAUST

2 á lager

Vörunúmer: TRRO001-2-4-1-1 Flokkur: Merkimiðar: , , , , , , ,

Lýsing

Nánari upplýsingar

Fabrizio Vella er ástríðufullur víngerðarmaður sem býr og starfar á Sikiley. Hann er stoltur af eyjunni sinni og vildi búa til persónulegt vínsvið, sem endurspeglaði uppruna hans. Með því að vinna með frumbyggjum af Cattaratto og Nero d’Avola töfraði hann fram fjögur vín með lífrænni nálgun. Um er að ræða vandaðaða víngerð sem er í senn fersk, spennandi, frískandi og trú uppruna sínum.

Uppskeran er náttúrulega takmörkuð af vindum og veðurfari á eyjunni og eru víngarðar staðsettir í 350-450m hæð, sem tryggir kaldara næturhitastig sem varðveitir sýrustig þrúganna. Meðalaldur víngarða er 7 ár. Fabrizio hefur uppskeru snemma til að fá björt vín án sultuðum keim.

Gerjað í viðartunnum. Náttúruleg gerjun  og þroskað í hlutlausri eik í 8 mánuði.